Valen inför ditt nya kök och badrum är många! Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar och önskemål. JINTERIÖR designar, producerar, levererar och monterar ditt kök, badrum och annan interiör. Tillsammans med dig går vi igenom dina behov och drömmar. Våra finsnickare levererar själva och monterar själva inom Sverige och stora delar av Europa.
Vi har tillverkat svenska kök i över 30 år.

 

TRÄLÅDOR & INSATSER TILL LÅDOR

Våra lådor har en fyrsidig konstruktion i massiv trä.

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av insatser i massivt trä för bestick, redskap, knivar, kryddor, karuseller, utdragsskafferi och många olika sorters träslag att välja på.

Lådskenorna är av absolut toppklass med fullutdrag och dämpning som standard. Vi har även eldrivna lådor för dig som vill ha det lilla extra.

Lådinsatser levereras med grå filtinlägg eller gummi. Det minskar skrammel från bestick och ger en tystare och mjukare känsla.

 

SKÅPSTOMME:

Vi tillverkar våra stommar i en extra hög kvalitet med en kraftig 19mm högdensitets möbelskiva eller massiva, i ditt val av träslag.

 

STORT URVAL

Våra inredningar får du i vilken kulör du önskar eller ett massivt träslag i ytbehandlingar som t ex. rökt ek, grå eller vitbonad ask. – noggrant utvalda och utvecklade till varje kök så att de passar just din stil och för att tillmötesgå dina krav.

 

ÄKTA FANÉR

All fanér i våra inredningar är äkta träfanér. Fanéren väljs ut och kontrolleras för att ge unikt och vackert mönster.

 

MÖNSTERPASSNING

Våra fanérade luckor mönsterpassas av våra skickliga fanérhantverkare helt enligt dina egna önskemål, som t ex plankfanér eller kvartsfanér.

 

LUCKOR

Tack vare luckornas formstabila konstruktion med massivt trä, fanér och kraftig möbelskiva påverkas de inte av naturliga fuktvariationer under året. Risken för skevhet och sprickbildning är minimal. Exklusiva möbler.

 

BELYSNING

Spotlights kan monteras direkt infällt i undersidan på överskåpen i den 19-21mm kraftiga stommen. LED-belysning minimerar energiförbrukningen.

 

 

SKÅPSINREDNING

Vi erbjuder ett unikt sortiment av skafferiutdrag, karuseller, städinredningar mm i måttanpassade storlekar för att hitta rätt lösningar för dig. All inredning är tillverkad i kraftigt stål från ledande tillverkare.

 

KLASSISKT

Vi gör traditionella kök som är historiskt trogna med synliga gångjärn och upp till 180 graders öppningsvinkel. Innanförliggande luckan är en exklusiv konstruktion om man önskar en tidsenlig produkt. Traditionella inredningar är konstruerad av den tidstypiska listen mellan lådorna. Även ytterkanterna på stommarna är extra breda för att få det rätta utseendet. Innanförliggande luckor har lådfronter och luckor infällda i stommen.

Våra inredningar och gångjärn har inbyggd och justerbar dämpning som tar hänsyn till luckans tyngd.

 

MINIMALISTISKT

Ett modern kök och badrum med en slät lucka finns handtagslös design med grepplist i luckans material, minimalistiska beslag eller elmanövrerad trycklösning.

Greppet är en del av luckan vilket ger en tidlös och stram design.